Een korte kennismaking

Ik ben René van Steen en ben geboren in 1964 in Rotterdam. Ik woon samen met mijn partner Sylvia en samen hebben wij 3 kinderen. Na 22 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest, heb ik in november 2008 de uitdagende stap genomen om, na een studie van enkele jaren, een praktijk aan huis te openen. Deze stap is genomen op mijn gevoel om mijn leven een andere invulling te geven. Mijn passie is het begeleiden van andere mensen en ik vind het fijn om mee te helpen het evenwicht en het ontspannen gevoel in het leven weer terug te vinden.

In het bedrijfsleven ben ik werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Op een gegeven moment merkte ik dat ik mijn interesse ook uit ging naar een beroep in de complementaire gezondheidszorg. Vanuit dit gevoel ben ik gestart met verschillende opleidingen om dit beroep op professionele manier vorm te geven. Ik leef zelf vanuit een holistische kijk op het leven. Vanuit deze kijk, wil ik ook mijn cliënten zo goed mogelijk begeleiden.

In 2006 ben ik begonnen met de drie jarige hogere beroepsopleiding aan de Academie voor Polyenergetische Therapie in Amersfoort. Deze opleiding heb ik in 2009 met positief resultaat afgerond.
In 2008 ben ik gestart met de 3 jarige hogere beroepsopleiding tot Therapeut Integrale Lichaamsmassage. Ook deze opleiding heb ik met veel plezier en met een gunstig resultaat afgerond. Deze opleiding gericht op lichaamswerk in de vorm van massage is voor mij een mooie aanvulling op kennis en ervaring die ik tijdens de opleiding tot Polyenergetisch Therapeut heb opgedaan. Aangevuld met het diploma Medische Basiskennis heb ik met voornoemde opleidingen het fundament gelegd voor mijn praktijk. 

Om mijn kennis op het vakgebied bij te houden, volg ik regelmatig bij- en nascholing. 

In mijn behandelingen wordt therapeutische massage als voornaamste behandelvorm ingezet. In mijn praktijk wordt niet alleen klachtgericht gewerkt, ook voor een ontspanningsmassage bent u van harte welkom. 

Praktijk van Steen is ook op facebook! Like de praktijk om op de hoogte te blijven van activiteiten, nieuwtjes en aanbiedingen.